TIMMERBEDRIJF EVEGROEN
GOES • MONTAGE en nieuw levering van DAKRAMEN, lichtkoepels en vlizotrappen, algemene timmerwerken

Uw officieel erkend Fakro dakramen specialist en installatiemonteur Zuid/West Nederland en Vlaanderen biedt u een snelle levering en vakkundige installatie van de volledige reeks Fakro dakramen, lichtkoepels en vlizotrappen. Wij leveren en monteren dus ook in België!

Fakro onderscheidt zich door de hoge duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid van haar grote reeks producten, gecombineerd met zeer gunstige garantie regelingen. Nu tijdelijk 10% korting op de nieuw levering indien u uw verouderde product ongeacht welk merk wilt vervangen voor een Fakro variant.

Kijk voor alle producten en de vele mogelijkheden op Fakro.nl, ook kunt u hier verscheidene brochures downloaden. E-mail of bel ons om vrijblijvend een passende offerte aan te vragen.

Met vriendelijke groet,

Jannes Evegroen
Fakro specialist
+31610746734
Info@evegroenbv.nl

LET OP: Naast onze Fakro diensten kunt u ook bij ons terecht voor alle timmerwerken, die wij volledig in eigen beheer aanbieden en realiseren. Neem contact met ons op en wij komen vrijblijvend langs voor een afspraak om u te helpen uw aanbouw, schuur, carport, pannendak, renovatie etc. te realiseren! Kijkt u voor meer informatie op Evegroenbv.nl. Sinds kort kunt u ons ook op Facebook vinden op onze pagina “Timmerbedrijf Evegroen” waar we regelmatig recente projecten tonen.
mail ons
0031.610746734
M.D. de Grootstraat 74
4461 WE Goes, Nederland
breng me hierheen