LIMAS @ HOME - GEVELWERKEN
SCHELLE • Limas@Home is een middelgroot bedrijf uit Antwerpen. Het bedrijf specialiseert zich in de vernieuwing en het onderhoud van gevels met als enige missie een omgeving te creëren die aangenaam is voor al diens klanten. De belangrijkste aangeboden diensten omvatten gevelreiniging, gevelrenovatie, gevelbepleistering en gevelbekleding. Spouwmuurisolatie is ook een belangrijke dienst die zowel voor nieuwe als bestaande muren geleverd wordt.

De gevelwerken zullen niet enkel de bevuiling of het bezinksel van de gevel verwijderen maar ook het voorkomen van uw eigendom verbeteren, diens levensduur verlengen, dure schade verhinderen en vochtdoordringing (natte plekken) verhinderen. Gevelisolatiediensten helpen u bij het verminderen van verwarmingskosten door ervoor te zorgen dat er geen warmteverlies is via de muren. Spouwmuurisolatie blokkeert verder het vochtprobleem dat de meeste schade aan een eigendom veroorzaakt.

Limas@Home werkt met een team van bekwame vaklui met groot vakmanschap in gevelwerken. U zal deskundige raad ontvangen en afspraken ingevuld krijgen.
Molenberglei 15
2627 Schelle
breng me hierheen